Min beste venn

Min aller beste venn er verken Erika eller Johan. Jeg har kåret min beste venn, Mr. Amor selv. Mr Cupid er ikke en hund eller en katt eller noe annet levende. Hvem er da Cupid?

Mr. Cupid er min spesielle venn i ensomme øyeblikk. Han gir meg glede som ingen andre kan, og han dukker alltid opp når jeg trenger ham.

Klitorisvibrator

Mr Cupid er rett og slett den lille praktiske klitorisvibratoren min. Enten jeg har et stabilt forhold eller ikke, deler jeg mange intime øyeblikk med min lille vibrator.

En klitorisvibrator i mindre format er det beste jeg noen gang har kjøpt. Jeg oppbevarer den i en liten, diskret sak i vesken. Da er det alltid for hånden hvis jeg trenger det. Enten jeg er alene hjemme, ute på byen, på jobb eller på fest, har jeg det med meg. Noen ganger faller lysten plutselig på, og det er bare å snike seg inn på toalettet for å tilfredsstille seg selv. Og gjett om det er stimulerende å bruke Mr Amor bare en tynn vegg fra kolleger eller kunder på kafeen.

Alle kvinner skal ha en klitorisvibrator som sin beste venn. Så mye lettere enn å måtte hente en mann for å få tilfredshet. I tillegg er det så mye mer pålitelig enn en mann. Mange menn er helt ubrukelige på sex og etterlater kvinnen misfornøyd.

Og i den situasjonen kan du bare få vibratoren ut og låse deg på toalettet. Si at du må se bra ut etter sex og deretter gå bort og sørge for å ha en tordnende orgasme. Hvis du har et lengre forhold, kan du tørre å ta ut vibratoren din og be mannen ta vare på den, og du vil ikke lykkes med å få en orgasme under kjærlighetsskogen. Det kan være stimulerende for både deg og mannen.

Legg att eit svar

Please enter the following code to submit your comment: a8i